ANTALYA / SERİK - Serik Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

0-242-7255206
Kadriye Mahallesi Celal Bayar Caddesi No3 SERİK/ANTALYA 07525
Vizyon
Vizyon, ideallerimiz, hatta ulaşacağımızı düşünmediğimiz hayallerimizdir. Vizyon, yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü , bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hakkettiği yere getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir...
Misyon
Özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip, tüm potansiyelini kullanımlarına fırsat tanıyarak yüksek öğretim kurumlarına yöneltip, başarılı olmalarını sağlamaktır. Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili , becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız.
Başarılar
2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Mesleki ve Teknik Eğitim Okul/Kurumları Arası Proje Tabanlı Beceri Yarışmasında Sultan-ı Enginar adlı projemiz Antalya İli İkincisi seçilmiştir. 2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılı Mesleki ve Teknik Eğitim Okul/Kurumları Arası Proje Tabanlı Beceri Yarışmasında 3 kişilik mutfak ekibimiz Antalya ili üçüncüsü seçilmiştir. 24/01/2013 tarihinde Antalya Expo’da Altın Kep Aşçılık Yarışmasına yarışma grubunda olan 12 öğrenci ile katılım sağlanmıştır.1 grubumuz ikinci,1 öğrencimiz de pastacılık alanında birinci olmuştur. 15/02/2013 tarihinde Antalya Cam Piramitte düzenlenen Chef Star yarışmasına 13 öğrenci ile katılım sağlanmıştır. 4 dalda 3.lük ödülleri alınmıştır. Akdeniz Eğitimci Aşçılar Derneği 13-14-15/04/2013 tarihinde düzenlediği 1. Manavgat Ulusal Yemek Yarışması’na katılım sağlanmış olup 4.lük alınmıştır.
Doğal Gazlı Kalorifer Sistemi
Mahallemizden saat başı il ve ilçe merkezine dolmuş seferleri bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Antalya´nın Serik İlçesine bağlı Kadriye Mahallesinde bulunmaktadır.Mahallemiz denize 2 km mesafededir.
Serik Merkeze 15 Km, Antalya Merkeze 35 Km mesafededir.